2009. október 24., szombat

Gyömbéres bonbon

Ezt a receptet Dolce vita blogján olvastam először. Már háromszor elkészítettem, és eddig mindenkinek nagyon ízlett. Én kicsit többet teszek a marcipán alaphoz minden hozzávalóból (kb másfélszer annyit), hogy még karakteresebb legyen az íze. Mostanában csak csokiba forgatom, mert nincs időm pralinéformázni...


csokifürdő előtt...



...és után

Kókuszos bonbon (majdnem Bounty)


Hozzávalók:
100 gr kókuszreszelék
2 csapott ek porcukor
2 ek mascarpone
olvasztott étcsoki a bevonáshoz


A kókuszreszeléket elkeverem a porcukorral, majd összedolgozom a mascarponéval. Hűtőbe teszem, majd miután kellően megdermedt (kb 10 perc) megforgatom olvasztott csokiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése