2010. április 2., péntek

Grillezett padlizsán - egyszerű, de jó

Mást nem is fűznék hozzá:)

Hozzávalók:
2 közepes padlizsán
só, bors
olívaolaj
15 dkg feta/kecskesajt

A padlizsánokat kb 1 centis karikákra vágtam, sóztam, borsoztam, meglocsoltam olajjal mindkét oldalukat, és egymás mellé rakosgattam egy sütőpapírral kibélelt tepsire. A sütőt grillező funkcióra kapcsoltam, és 180 fokon 20 perc alatt megsütöttem a padlizsánokat. Félidőnél megfordítottam őket, és a végén felemeltem a hőfokot is, hogy jól megpiruljanak. Akinek nincs grillezője a sütőben nyugodtan süsse anélkül, szerintem úgy is működni fog.
A forró padlizsánkarikákra morzsoltam a sajtot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése